Istorie

S.C. BAT Târgoviste S.A.  a fost înfiintata în anul 1947, ca furnizor de servicii pentru industria de petrol si gaze din România, având o unitate de transporturi si unitati de prelucari prin aschiere si reparatii de utilaj petrolier, dar si activitate de baza tubulara (de aici si denumirea populara de „Baza tubulara” printre cetatenii orasului Târgoviste).

In luna decembrie a anului 1990, firma s-a transformat în societate comerciala pe actiuni cu capital integral privat, iar vechea denumire populara de „Baza tubulara” a devenit Societatea Comerciala „Baza de Ateliere si Transporturi Târgoviste” Societate pe Actiuni, cu capital integral privat, sau mai pe scurt, BAT Târgoviste, având nr. de ordine la Registrul Comertului J15/678/1991 si Cod unic de Identificare Fiscala (CIF) 920166.

BAT Targoviste - Intrarea în firma

Intrarea în firma

BAT Targoviste - Hala productie - intrare

Hala productie – intrare

BAT Targoviste - Baza Tubulara si atelier probe Tuboscope

Baza Tubulara si atelier probe Tuboscope

Societatea este administrata de un Administrator Unic iar conducerea executiva este formata dintr-un Director General si un Director Economic. Gestiunea societatii este supravegheata de o comisie de cenzori.

BAT Târgoviste nu are puncte de lucru, întreaga activitate desfasurându-se la sediul social din comuna Aninoasa, judetul Dâmbovita. 

Facebook

Google Plus